SAMSUN / ALAÇAM - Cumhuriyet İlkokulu

Nis

Alaçam Kaymakamımız Sn. Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanımız Sn. Ramazan ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Resül ÖZKURT ve Protokol Mensuplarının katıldığı, Alaçam halkının yoğun ilgi gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. 23 Nisan Kutlu Olsun

Mrt

"Çocuklarımız  İlk Yardımla Daha Güvende" projesi kapsamında Eğitmen Hacer KARAMUK tarafından okulumuz öğrencilerine ve velilerine ilkyardım farkındalık eğitimi verildi. Uygulamalı olarak eğitim veren değerli eğitmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle okulumuzda yapılan törende 3/C ve 3/D Sınıfı öğrencileri çeşitli etkinlikler düzenledi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda açılmış olan Akıl ve Zeka Oyunları Kursu öğrencilerinin katılımıyla Alaçam'da  ilkokul kategorisi akıl ve zeka oyunları turnuvası gerçekleştirildi . Toplam 58 öğrencinin katılımı ile beş farklı oyun dalında yarışmalar düzenlendi . Mangala , Küre , Pentago , Equilibrio ve Q Bitz oyunlarının oynandığı turnuvada ilk üçe giren öğrencilere madalyaları ve ödüllleri takdim edildi . Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

OKUSAM

Ara

Okulumuz çok amaçlı salonunda ''TUTUM YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI'' konulu Oralet Çocuk Tiyatrosu tarfaından sunum yapıldı.

Ekm

İl Milli Eğitim müdürlüğünün gönderdiği ve linkini paylaştığımız yazının özü Samsun Mem de yayınlanmıştır.

İlgilere duyrulur.

Haz

Beden Dili. Okulumuz öğrencilerinin Halk Eğitim Merkezli yaptıkları BEDEN DİLİ eğitimi sonunda öğrencilerimiz den bu eğitimi alan öğrencilerimiz Milli Marşımız Beden Dili ile arkadaşlarına , öğretmen ve velilere sunumları. Tebrik  ediyorum.

May

Deprem sonrası bakanlığımız tarafından Samsun ili Alaçam İlçesi okullarına kardeş okul yapılan Gaziantep/Nurdağı/Gedikli Osman Kaplan İlk/ortaokuluna yaptığımız ziyaretten hatıralarımıza eklenenler.

May

Okulumuz Dördüncü sınıf öğrencilerinin sınıf rehber öğretmenlerinin refakatinde yaptıkları ''Trafikte Farkındalık'' sergisi okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimize ve velilerimize gezdirildi. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Samsun İl Genelinde Düzenlenen Badminton Turnuvasında İl ikincisi olmuştur. Okulumuza araç tahsisinde yardımlarını esirgemeyen Alaçam Belediyesine sükranlarımızı sunurız.

May

23 Nisan tarihinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Çocuklara bayram olarak hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları içerisinde Alaçam Belediye Başkanlığı Makamı da okulumuz öğrencisi Deniz Tanya SANCAK tarafından devr alındı. Kurum da ilgili müdürlerini makama çağırarak kendilerinden bölümleri ile ilgili bilgiler alan öğrenci başkan SANCAK göev sonunda birimleri tek tek gezerek teşekkür ederek başarılar diledi. Bu geçici görev esnasında hoş tavır ve samimi davranışlarından dolayı da Alaçam Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR beyefendiye öğrencilerimiz adınıa teşekkür eder görevlerinde başarılar dileriz.

Okulumuz öğretmeni sayın Şengül BAŞARAN öğretmenimize ve başkan yardımcılığı ile ilgili görev dağılımlarından dolayı Kumsal ŞEN ile Ömer Faruk DEMİRCİ adlı öğrencilerimize teşekkür ediyor hayatları boyu başarılar diliyoruz....